Produkter Tjenester Meny
Rørleggerkjeden VB planlegging av bad

Om oss i Martinsen & Brodahl

Martinsen & Brodahl AS er et tradisjonelt rørleggerfirma med 21 ansatte, som består av rørleggere og murere. Vi har også butikk i Schweigaardsgt. 58 i Oslo.

Vårt arbeid er variert, og spenner fra standard rørleggerarbeid til større prosjekter. Vi har en egen prosjektleder på total baderomsrenovering.

Å være miljøtårnsertifisert betyr at en virksomhet kan dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi i Martinsen & Brodahl har blitt miljøtårnsertifiserte og vi oppfyller dermed et sett av krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift av rørleggerbedriften vår. I tillegg har vi fokus på et godt arbeidsmiljø for våre ansatte.

Vi har fokus på avfallsortering inne i egne lokaler hvor vi kildesorterer matavfall, papir, farlig avfall, resirkulering og plast. Vi har strømbesparende dataskjermer og kopimaskin. I tillegg informerer vi om miljø og endringer ved personalmøter.

Martinsen & Brodahl har fokus på trivsel blant de som er ansatt hos oss, og vi passer på å arrangere sosiale sammenkomster jevnlig. De som kan, bruker kollektivtransport til jobb. I tillegg kjøper vi inn kortreiste varer til internt bruk.

Rørleggerne hos oss sorterer avfall ute hos kundene. De informere om miljømerkede og vannbesparende produkter til kundene. Vi kjøper inn miljøvennlige produkter i butikken og merker dem tydelig. Vi passer på å informere om disse produktene både her på websidene våre og på Facebook. Vi oppfordrer leverandører og grossister til å bli Miljøtårnsertifiserte og bli medlem i Grønn Punkt Norge

Vi er medlem av rørleggerkjeden Varme & Bad. 

 

Ta kontakt med Lise Brodahl

Mobil: 415 04 390