Produkter Tjenester Meny
Rørleggerkjeden VB planlegging av bad

Om oss i Martinsen & Brodahl

Martinsen & Brodahl AS er et tradisjonelt rørleggerfirma med 21 ansatte, som består av rørleggere og to snekkere. Vi åpner nytt showroom i løpet av 2021.

Vårt arbeid er variert, og spenner fra standard rørleggerarbeid til større prosjekter. Vi har en egen prosjektleder på total baderomsrenovering.

Å være miljøtårnsertifisert betyr at en virksomhet kan dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi i Martinsen & Brodahl har blitt miljøtårnsertifiserte og vi oppfyller dermed et sett av krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift av rørleggerbedriften vår. I tillegg har vi fokus på et godt arbeidsmiljø for våre ansatte.

Vi har fokus på avfallsortering inne i egne lokaler hvor vi kildesorterer matavfall, papir, farlig avfall, resirkulering og plast. Vi har strømbesparende dataskjermer og kopimaskin. I tillegg informerer vi om miljø og endringer ved personalmøter.

Martinsen & Brodahl har fokus på trivsel blant de som er ansatt hos oss, og vi passer på å arrangere sosiale sammenkomster jevnlig. De som kan, bruker kollektivtransport til jobb. I tillegg kjøper vi inn kortreiste varer til internt bruk.

Rørleggerne hos oss sorterer avfall ute hos kundene. De informere om miljømerkede og vannbesparende produkter til kundene. Vi passer på å informere om disse produktene både her på websidene våre og på Facebook. Vi oppfordrer leverandører og grossister til å bli Miljøtårnsertifiserte og bli medlem i Grønn Punkt Norge

Vi er medlem av rørleggerkjeden Varme & Bad. 

 

Ta kontakt med Lise Brodahl

Mobil: 415 04 390