Produkter Tjenester Meny
Rørleggerkjeden VB

Tjenester fra Martinsen & Brodahl

Vi tegner badet ditt! Det er vanskelig å se for seg et nytt bad mens det ennå er gammelt, for tanker og strektegninger har sine begrensninger. Men nå behøver du ikke tenke deg til det lenger - nå kan du få se det ferdige resultatet, på forhånd!

Nytt bad?

Tar du mål av badet ditt og gir dem til oss, kan vi vise deg en rekke mulige versjoner av badet - lenge før du har rørt så mye som på en flis. Det er data-animasjonsprogrammet Winner som gjør dette mulig. Bildene på denne siden er ikke bilder av virkelige bad, men Winner-tegninger - av ulike løsninger. Slik kan du også få se ditt bad, og slik kan du velge det resultatet du vil bli mest fornøyd med.

Lite eller stort bad?

De aller fleste i dag ønsker et stort og luftig bad. Badet har gått mer og mer bort fra det å bare være et rom for nødvendig ærend. Det skal også være et rom for velvære og avslapning. Men små bad kan også være både luftige, praktiske og pene. Det er utnyttelsen av plassen man har til rådighet som betyr noe. Det finnes fortsatt mange små bad med varmtvannsbereder over badekaret. I dag ønsker vi større plass, bedre mulighet for oppbevaring og flere funksjoner. For de av oss som ikke har eget vaskerom er det kanskje et ønske å kunne integrere en vaskesøyle på badet.

Hvorfor velge vegghengt toalett?

Et typisk problem på gulvmonterte toalett er rengjøring bak sisternen. Her er det ofte vanskelig å komme til og man blir ofte møtt av et grufult syn. Kort og godt er det den delen av rengjøringsjobben vi godt kunne vært foruten. Med vegghengt toalett og innebyggede løsninger fjernes alle krinkler og kroker, og rengjøringen går som en lek. Du får glatte lettstelte flater og ikke minst et mer lekkert og funksjonelt bad. Foruten enklere rengjøring vil også badet rent visuelt sett se større ut. Det finnes mange forskjellige typer vegghengte toaletter både med og uten innebygget sisterne. Stikk innom oss så får du det – akkurat slik du vil ha det!

Varmepumpe

I dag er mer enn halvparten av energibehovet i boligen knyttet til oppvarming og varmtvann. Energibruken i Norge øker stadig og vi må derfor utnytte ressursene mer effektivt. Bruk av alternative energikilder som f.eks. vann, jord eller luft til oppvarming vil derfor fremtvinge seg de nærmeste årene. Uansett hva slags bolig du har, kan du spare mye på å tenke over valget av oppvarmingskilder til boligen din. For bare få år tilbake var det helt naturlig å tenke strøm og panelovner som oppvarming i norske boliger. Slik er det ikke lenger. Her er det mye å spare. Vi hjelper deg å velge riktig varmepumpe til din bygning!

Gulvvarme

Det blir idag fokusert mer på innemiljø enn før, og da er gulvvarmeanlegg et godt alternativ for oppvarming av huset. Temperaturen på vannet som varmer opp huset holder en forholdsvis lav temperatur (30-40 C). Den største fordelen med vannbåren gulvvarme er at man kan benytte alternativ energikilde (f.eks strøm, gass, olje, ved eller varmepumpe). Det er også 10-20% billigere å varme opp huset med vannbåren gulvvarme fordi man kan ha en lavere temperatur i huset så lenge det ikke er gulvkaldt.

Norge har i de siste ti-årene blitt landet med direkte elektrisk oppvarming. Det er ikke noe annet land hvor direkte elektrisk oppvarming står for en så stor del av romoppvarmingen. Selv om elektrisk oppvarming har vært et godt valg tidligere, vil det fremover være andre energiløsninger som blir hovedvalget. Oppvarmingssystemer med ulike oppvarmingskilder - men basert på vannbåren varme - vil stå i fokus. 

Vannbasert varmedistribusjon er som regel en forutsetning for å kunne bruke mange energikilder - og med vannbasert varmedistribusjon kan en benytte alle kjente energikilder. Varmedistribusjon basert på vann representerer en moderne varmestandard og fleksibilitet. 

5 gode grunner for vannbåren varme:

  • Bedre komfort
  • Bedre helse
  • Bedre økologi
  • Bedre fleksibilitet
  • Bedre økonomi

 Ta kontakt med oss så ser vi sammen på hvilken løsning som vil passe deg best!